Termékeink

 

Az alábbi felsorolásban találja a főbb termékeinket, a teljesség igénye nélkül. A menüben kiválaszthatja közvetlenül a kategóriát, vagy a kért terméket is.

Abszolút vagy üzemi nyomásmérő? Nyomásközvetítő membrán, hőmérsékletmérő-műszerek vagy vákuummérő? Termékeink széles skálája a legjobb minőséget garantálja. Innovatív megoldások, személyre szabottan, különböző alkalmazási területekre.

Bimetál hőmérő

Bimetál hőmérő

Névleges méret: 63, 100, 160mm Méréstartomány: -20-400 °C
Osztálypontosság: 2,5%

 

Bimetál üzemi hőmérő. Fűtési rendszerekhez, és légcsatornákhoz.

Alsó, és hátsó csatlakozással réz védőcsővel

Konzervnyomásmérő manométer

Konzervmérő manométer

Névleges méret: 63mm               Méréstartomány: -1-0; -1-0,6; -1-1,5 bar Osztálypontosság: 1,6%


Ez az adatlap a szállítható konzervmérő manométer típussal kapcsolatban minden lényeges részletet, és a megrendeléshez szükséges adatot tartalmaz. A konzervmérő manométer a konzervdobozok pozitív vagy negatív túlnyomásának mérésére használható -1-0 bar, -1-0-0,6 bar és -1-0-1,5 bar méréstartományban.

Bimetál ipari hőmérő

Bimetál ipari hőmérő TBiSChg/TBiSchgG

Névleges méret: 63, 100, 160mm Méréstartomány: -100-650 °C
Osztálypontosság: 1,0%

 

Élelmiszeriparban, különös higiéniát, sterilitást igénylő folyamatokban 

Bimetál hőmérők -100...+650 ºC hőmérsékletig, védőcsővel, több féle kivitelben

ellenorzo manometer

Ellenőrző manométer

Névleges méret: 160mm               Méréstartomány: 0-0,6 bar > 0-1000 bar Osztálypontosság: 0,6%


Acél-bajonettzáras ház, glicerintöltés nélkül (RFCh) vagy glicerintöltéssel (RFChG)

Ez az adatlap az RFCh illetve RFChG típusú manométerekkel kapcsolatban minden lényeges részletet, és a megrendeléshez szükséges adatot tartalmaz.

Bimetál ipari hőmérő

Bimetál ipari hőmérő csuklós fejjel

Névleges méret: 63, 80, 100, 160mm Méréstartomány: -50-600 °C
Osztálypontosság: 1,0%

 

Élelmiszeriparban, különös higiéniát, sterilitást igénylő folyamatokban 

Bimetál hőmérők -50...+600 ºC hőmérsékletig, dönthető fejjel, védőcsővel, több féle kivitelben.

Glicerines manométer

Csőrugós glicerintöltésű nyomásmérő

Névleges méret: 63mm             Méréstartomány: 0-0,6 bar > 0-400 bar Osztálypontosság: 1,6%

 

A csillapított csőrugós manométerek felhasználási területei elsősorban olyan gázhalmazállapotú és folyékony közegek, amelyek nem magas viszkozitásúak, nem kristályosodnak és nem támadják meg a rézötvözetet.
Erős vibrációk és magas dinamikájú nyomásterhelés mérésére alkalmas.

tdsch100

Digitális hőmérő - LILLY

Névleges méret: 63, 100 mm              Méréstartomány: −50,0 °C-tól +250,0 °C > −99,9 °C-tól +550,0 °C Osztálypontosság: 0,3%


A tölthető elemekkel működő LILLY (Local Indicator with Long Life Battery) digitális hőmérő precíz, platinából készült hőmérő-szenzorral az adott helyszínen történő hőmérséklet kijelzésére szolgál. A LILLY műszerek ugyanabban a ház formában (DIN EN 13190 szerint) mechanikus hőmérőként is gyártásra kerülhetnek...

Digitális nyomásmérő

Digitális nyomásmérő

Névleges méret: 100mm              Méréstartomány: 0-60 mbar > 0-600 bar Osztálypontosság: 0,5%


A PT LCD BAT. típusú digitális nyomásmérő nem agresszív gáz és folyékony közeg mérésére használható. Használata elsősorban ott javasolt, ahol külső energiaforrás nem áll rendelkezésre. A műszer a mért értéket 15 percig kijelzi, majd telep takarékosság miatt a kijelzést kikapcsolja. A műszer hátoldalán található aktiváló gomb megnyomásával a kijelző újra aktiválható.

Gáznyomású kapillárcsöves hőmérő

Gáznyomású kapillárcsöves hőmérő

Névleges méret: 63, 100, 160mm Méréstartomány: -50-600 °C
Osztálypontosság: 1,0%

 

Ez az adatlap tartalmazza a szállítható típusok valamennyi lényeges adatát és a megrendeléshez szükséges információkat a TFCh és TFChG típusok esetében.

D2 precizios manometer

D2 Precíziós manométer

Névleges méret: 80mm              Méréstartomány: -1-3 bar > 0-1000 bar Osztálypontosság: 0,1%


A D2 digitális manométer egy hálózattól függetlenül működő, helyszíni, integrált jelenlegi érték- és minimum/maximum kijelzővel rendelkező műszer a nyomás és a hirtelen nyomáskiugrások,-esések kijelzésére. A 0,1% osztálypontossága és a kiváló hosszú távú stabilitása révén a műszer – kombináltan egy BHP 700 és a BHP 40 típusú nyomáspumpával...

Gáznyomású merevszárú hőmérő

Gáznyomású merevszárú hőmérő

Névleges méret: 63, 100, 160mm Méréstartomány: -50-600 °C
Osztálypontosság: 1,0%


Ez az adatlap tartalmazza a szállítható típusok valamennyi lényeges adatát és a megrendeléshez szükséges információkat a TSCh és TSChG típusok esetében.

manometer PR100

Csőrugós üzemi nyomásmérő

Névleges méret: 100, 160mm Méréstartomány: 0-10 mbar > 0-40 bar Osztálypontosság: 1,6%

 

Az üzemi csőrugós manométerek felhasználási területei elsősorban olyan gáz és folyékony halmazállapotú közegekben, amelyek nem magas viszkozitásúak, nem kristályosodnak és nem támadják meg a rézötvözetet.
Erős vibrációk és magas dinamikájú nyomásterhelés mérésére nem alkalmasak, ebben az esetben a csillapított kivitelű nyomásmérőt javasoljuk.

Gáznyomású kontakt hőmérő

Gáznyomású kontakt hőmérő

Névleges méret: 100, 160mm Méréstartomány: -50-600 °C
Osztálypontosság: 1,0%

 

Ez az adatlap tartalmazza a szállítható gáznyomású kontakt hőmérők valamennyi lényeges adatát és a megrendeléshez szükséges információkat a TSCh és TSChOE típusok esetében.

manometer vDW

Membrános csőrugós manométer

Névleges méret: 63, 100mm    Méréstartomány: 0-2,5 bar > 0-25 bar Osztálypontosság: 1,0%


Ez az adatlap a szállítható RCh...-3vDW és RChG...vDW minden lényeges részletét és a megrendeléshez szükséges adatokat tartalmazza. Manométer (ház / csatlakozóra hegesztett) a membránnal MDM 7. .. VD8 hegesztett, hogy a szivárgás elkerülhető legyen.

Manométer-ellenőrzőszivattyúkManométer ellenőrző pad


Megkülönböztetünk alaplapon felépített (típus-kiegészítés P) és a dugattyús-manométer házához hasonló házba beépített készüléket (típus-kiegészítés G). A házba beépített ellenőrzőpumpák alkalmasabbak tartós üzemmódra, pl.: mérőüzemekben, a szerelőlapon felépítetteknél.

Laprugós manométer

Laprugós manométer

Névleges méret: 100, 160mm Méréstartomány: 0-10 mbar > 0-40 bar Osztálypontosság: 1,6%


Ez az adatlap a PCh típusú laprugós manométer minden fontos részletét és a megrendeléshez szükséges adatokat tartalmazza. A MANOTHERM katalógus 3000-es összefoglaló adatlapján részletes információkat talál a vízszintes laprugós manométerek minden szállítható típusának előnyeiről, alkalmazásáról, méréstechnikai tulajdonságairól és mérési tartományairól.

Kettős manométer

Kettős manométer 2 csőrugóval

Névleges méret: 100, 160mm    Méréstartomány: 0-0,6 bar > 0-600 bar Osztálypontosság: 1,6%


Dupla- és Differenciál-manométer 2 csőrugóval ellátott kedvező áru készülékek. Felhasználhatók két különböző nyomás mérésére a nyomáskülönbség közvetlen kijelzésével vagy anélkül.

Manométer klór

Laprugós manométer Klór méréséhez

Névleges méret: 63mm             Méréstartomány: 0-1 bar > 0-40 bar
Osztálypontosság: 1,6%


A PsPK 63-2 típusú, függőleges laprúgóval ellátott manométereket speciálisan a klóradagoló berendezésekben történő felhasználásra fejlesztettük ki. A laprúgós alsórész a csatlakozó csappal egy darabból, acélból készült.

Differenciál manométer

Differenciál nyomásmérő

 

A DiP1 Ch valamint a DiP ChG típusú differenciál manométerek alacsony nyomások mérésére alkalmasak (0/40 mbar-tól) magas statikus nyomás esetén (PN 40 vagy PN 100). Olyan gáz- vagy folyékony halmazállapotú anyagok mérésére használhatók, melyek a saválló acélt (1,4571) vagy a Vitont nem támadják meg.

Nyomásközvetítő membrán MDM73.. típusManométer nyomásközvetítő membránnal

 

Nyomásközvetítő membránnal szerelt manométer az élelmiszeriparban, különös higiéniát, sterilitást igénylő folyamatokban

A 73. sz. gyártási sorozatú nyomásközvetítő membránokat az élelmiszeriparban, a biotechnikában, a vegy- és gyógyszeriparban használják, ott, ahol a termelési folyamatok higiéniája nagyon fontos.

Nyomás átalakító manométerDMU manométer

 
A csőrugós manométerbe beépített nyomásérzékeny (piesoresistiv) DMU nyomásértékátalakító lehetővé teszi a nyomásmérési értékek átvitelét elektromos vevőkészülékekre. Ezek a vevőkészülékek lehetnek kijelzők, regisztráló vagy vezérlőműszerek.

Nyomásközvetítő membrán MDM74.. típusNyomásközvetítő membrán


Nyomásközvetítő membrán, nyomásmérőkhöz, élelmiszeripari, különös higiéniát, sterilitást igénylő folyamatok méréséhez. Ez az adatlap tartalmazza a szállítható típusaink közül az MDM 7410-től az MDM 7450 típusok valamennyi lényeges információit.

Kontakt manométerekKontakt manométer

Névleges méret: 100, 160mm               Méréstartomány: 0-6; 0-10; 0-12 bar Osztálypontosság: 1,0%
 
Manométerek elektromechanikus, induktív, elektronikus és pneumatikus kontakt kapcsolókkal szerelve.
Ez az adatlap az elektromechanikus, induktív, elektronikus és pneumatikus kontakt kapcsolók hatásmódjáról és alkalmazásáról ad tájékoztatást.

Nyomásközvetítő membrán MDM7210vd8Manométer nyomásközvetítő membránnal

Névleges méret: 100, 160mm Méréstartomány: 0-0,6 bar > 0-400 bar Osztálypontosság: 1,6%


Nyomásközvetítő membránnal szerelt manométerek az élelmiszeriparban, különös higiéniát, sterilitást igénylő folyamatokban kerülnek felhasználásra. 

A 7210 vd8 gyártási sorozatú nyomásközvetítő membránokat az élelmiszeriparban, a biotechnikában, a vegy- és gyógyszeriparban használják, ott, ahol a termelési folyamatok higiéniája nagyon fontos.

Reed relés kontakt manométerReed kontakt


Ez az adatlap információkat foglal magában többek között az összes létező kapcsolatról elektromos csatlakozásokkal, választható opciókról és a rendelési adatokról az RSCh 63 típusú csőrugós üzemi nyomásmérőkhöz, jeladóval, és 1 vagy 2 Reed-kapcsolóval, ezen kívül rajzokkal az elektromos csatlakozások elhelyezkedéseiről.

Nyomásközvetítő membrán MDM7310.1vd8Manométer nyomásközvetítő membránnal


Nyomásközvetítő membránnal szerelt manométer, az élelmiszeriparban, különös higiéniát, sterilitást igénylő folyamatokban.

A 7310 vd8 O gyűrűs tömítéssel. Ezeket a nyomásközvetítő membránokat az élelmiszeriparban, a biotechnikában, a és gyógyszeriparban használják, ott, ahol a termelési folyamatok higiéniája nagyon fontos.

Csőrugós manométerManométer PR100


Normál üzemi manométer. Olyan gázhalmazállapotú és folyékony közegek mérésére használhatóak, amelyek nem magas viszkozitásúak, nem kristályosodnak, és nem támadják meg a rézötvözetet.

 

Névleges méret: 63, 100, 160mm

Kétkörös vasúti manométer

Kétkörös vasúti manométer

Névleges méret: 63, 80, 100mm               Méréstartomány: 0-6; 0-10; 0-12 bar Osztálypontosság: 1,0% 1,6%


A nyomásmérők két különböző nyomásmérésére alkalmasak, és vasúti járművekbe építik be, elsősorban a légfékrendszerekbe. Megfelelnek a DIN 38 030:2008 előírásainak. A műszereket rögzítő elemekkel szerelték fel a panelba építéshez, és kombinált műszerként direkt és indirekt módon is megvilágíthatóak.

Manométer RChG 100

Csőrugós ipari manométer

Névleges méret: 100, 160mm Méréstartomány: 0-0,6 bar > 0-1000 bar Osztálypontosság: 1,0%

Ez az adatlap az RCh illetve RChG típusú manométerek minden lényeges részletét és a

megrendeléshez szükséges adatokat tartalmazza. A MANOTHERM katalógus 1000-es összefoglaló adatlapján részletes információkat talál a 1,0 osztályú csőrugós nyomásmérők minden szállítható kivitelének előnyeiről, alkalmazásáról, méréstechnikai tulajdonságairól és mérési tartományairól.

vasuti nyomasmero

Egykörös vasúti manométer

Névleges méret: 63, 80, 100mm               Méréstartomány: 0-6; 0-10; 0-12 bar Osztálypontosság: 1,0% 1,6%


A nyomásmérőket vasúti járművekbe építik be, elsősorban a legfékrendszerekbe. Megfelelnek a DIN 38 030:2008 előírásainak. A műszereket rögzítő elemekkel szerelték fel a panelba építéshez, és kombinált műszerként direkt és indirekt módon is megvilágíthatóak.

Szelencés manométer

Szelencés manométer

Névleges méret: 63, 100, 160mm Méréstartomány: 0-4 mbar > 0-600 mbar Osztálypontosság: 1,6%

 

Ez az adatlap a szállítható KPCh típusú kivitelekkel kapcsolatban minden lényeges részletet, és a megrendeléshez szükséges adatot tartalmaz. A szelencés nyomásmérő levegő vagy más gázhalmazállapotú anyag pozitív vagy negatív túlnyomásának mérésére használható 0/2,5 -től 0/600 mbar-ig.

Copyright © 2012. Minden jog fenntartva.