Üzemi manométerek pozitív és negatív nyomás mérésére.

Manométer -1 től 4000 bar méréshatárig, gáz vagy alacsony viszkozitású folyadékok mérésére. Megkülönböztetünk rézötvözet, rozsdamentes acél vagy Monel anyagból készülteket, de egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni. Minden manométer 1 százalékos pontossági osztálytól elektromos kiegészítőkkel és nyomásközvetítő membránokkal is  felszerelhető.

D2 precizios manometer

D2 Precíziós manométer

Névleges méret: 80mm              Méréstartomány: -1-3 bar > 0-1000 bar Osztálypontosság: 0,1%


A D2 digitális manométer egy hálózattól függetlenül működő, helyszíni, integrált jelenlegi érték- és minimum/maximum kijelzővel rendelkező műszer a nyomás és a hirtelen nyomáskiugrások,-esések kijelzésére. A 0,1% osztálypontossága és a kiváló hosszú távú stabilitása révén a műszer – kombináltan egy BHP 700 és a BHP 40 típusú nyomáspumpával...

Nyomásközvetítő membrán MDM73.. típusManométer nyomásközvetítő membránnal

 

Nyomásközvetítő membránnal szerelt manométer az élelmiszeriparban, különös higiéniát, sterilitást igénylő folyamatokban

A 73. sz. gyártási sorozatú nyomásközvetítő membránokat az élelmiszeriparban, a biotechnikában, a vegy- és gyógyszeriparban használják, ott, ahol a termelési folyamatok higiéniája nagyon fontos.

manometer PR100

Csőrugós üzemi nyomásmérő

Névleges méret: 100, 160mm Méréstartomány: 0-10 mbar > 0-40 bar Osztálypontosság: 1,6%

 

Az üzemi csőrugós manométerek felhasználási területei elsősorban olyan gáz és folyékony halmazállapotú közegekben, amelyek nem magas viszkozitásúak, nem kristályosodnak és nem támadják meg a rézötvözetet.
Erős vibrációk és magas dinamikájú nyomásterhelés mérésére nem alkalmasak, ebben az esetben a csillapított kivitelű nyomásmérőt javasoljuk.

Nyomásközvetítő membrán MDM74.. típusNyomásközvetítő membrán


Nyomásközvetítő membrán, nyomásmérőkhöz, élelmiszeripari, különös higiéniát, sterilitást igénylő folyamatok méréséhez. Ez az adatlap tartalmazza a szállítható típusaink közül az MDM 7410-től az MDM 7450 típusok valamennyi lényeges információit.

Csőrugós manométerManométer PR100


Normál üzemi manométer. Olyan gázhalmazállapotú és folyékony közegek mérésére használhatóak, amelyek nem magas viszkozitásúak, nem kristályosodnak, és nem támadják meg a rézötvözetet.

 

Névleges méret: 63, 100, 160mm

Manométer klór

Laprugós manométer Klór méréséhez

Névleges méret: 63mm             Méréstartomány: 0-1 bar > 0-40 bar
Osztálypontosság: 1,6%


A PsPK 63-2 típusú, függőleges laprúgóval ellátott manométereket speciálisan a klóradagoló berendezésekben történő felhasználásra fejlesztettük ki. A laprúgós alsórész a csatlakozó csappal egy darabból, acélból készült.

Digitális nyomásmérő

Digitális nyomásmérő

Névleges méret: 100mm              Méréstartomány: 0-60 mbar > 0-600 bar Osztálypontosság: 0,5%


A PT LCD BAT. típusú digitális nyomásmérő nem agresszív gáz és folyékony közeg mérésére használható. Használata elsősorban ott javasolt, ahol külső energiaforrás nem áll rendelkezésre. A műszer a mért értéket 15 percig kijelzi, majd telep takarékosság miatt a kijelzést kikapcsolja. A műszer hátoldalán található aktiváló gomb megnyomásával a kijelző újra aktiválható.

Laprugós manométer

Laprugós manométer

Névleges méret: 100, 160mm Méréstartomány: 0-10 mbar > 0-40 bar Osztálypontosság: 1,6%


Ez az adatlap a PCh típusú laprugós manométer minden fontos részletét és a megrendeléshez szükséges adatokat tartalmazza. A MANOTHERM katalógus 3000-es összefoglaló adatlapján részletes információkat talál a vízszintes laprugós manométerek minden szállítható típusának előnyeiről, alkalmazásáról, méréstechnikai tulajdonságairól és mérési tartományairól.

Glicerines manométer

Csőrugós glicerintöltésű nyomásmérő

Névleges méret: 63mm             Méréstartomány: 0-0,6 bar > 0-400 bar Osztálypontosság: 1,6%

 

A csillapított csőrugós manométerek felhasználási területei elsősorban olyan gázhalmazállapotú és folyékony közegek, amelyek nem magas viszkozitásúak, nem kristályosodnak és nem támadják meg a rézötvözetet.
Erős vibrációk és magas dinamikájú nyomásterhelés mérésére alkalmas.

Reed relés kontakt manométerReed kontakt


Ez az adatlap információkat foglal magában többek között az összes létező kapcsolatról elektromos csatlakozásokkal, választható opciókról és a rendelési adatokról az RSCh 63 típusú csőrugós üzemi nyomásmérőkhöz, jeladóval, és 1 vagy 2 Reed-kapcsolóval, ezen kívül rajzokkal az elektromos csatlakozások elhelyezkedéseiről.

Manométer RChG 100

Csőrugós ipari manométer

Névleges méret: 100, 160mm Méréstartomány: 0-0,6 bar > 0-1000 bar Osztálypontosság: 1,0%

Ez az adatlap az RCh illetve RChG típusú manométerek minden lényeges részletét és a

megrendeléshez szükséges adatokat tartalmazza. A MANOTHERM katalógus 1000-es összefoglaló adatlapján részletes információkat talál a 1,0 osztályú csőrugós nyomásmérők minden szállítható kivitelének előnyeiről, alkalmazásáról, méréstechnikai tulajdonságairól és mérési tartományairól.

Kontakt manométerekKontakt manométer

Névleges méret: 100, 160mm               Méréstartomány: 0-6; 0-10; 0-12 bar Osztálypontosság: 1,0%
 
Manométerek elektromechanikus, induktív, elektronikus és pneumatikus kontakt kapcsolókkal szerelve.
Ez az adatlap az elektromechanikus, induktív, elektronikus és pneumatikus kontakt kapcsolók hatásmódjáról és alkalmazásáról ad tájékoztatást.

ellenorzo manometer

Ellenőrző manométer

Névleges méret: 160mm               Méréstartomány: 0-0,6 bar > 0-1000 bar Osztálypontosság: 0,6%


Acél-bajonettzáras ház, glicerintöltés nélkül (RFCh) vagy glicerintöltéssel (RFChG)

Ez az adatlap az RFCh illetve RFChG típusú manométerekkel kapcsolatban minden lényeges részletet, és a megrendeléshez szükséges adatot tartalmaz.

Nyomás átalakító manométerDMU manométer

 
A csőrugós manométerbe beépített nyomásérzékeny (piesoresistiv) DMU nyomásértékátalakító lehetővé teszi a nyomásmérési értékek átvitelét elektromos vevőkészülékekre. Ezek a vevőkészülékek lehetnek kijelzők, regisztráló vagy vezérlőműszerek.

Szelencés manométer

Szelencés manométer

Névleges méret: 63, 100, 160mm Méréstartomány: 0-4 mbar > 0-600 mbar Osztálypontosság: 1,6%

 

Ez az adatlap a szállítható KPCh típusú kivitelekkel kapcsolatban minden lényeges részletet, és a megrendeléshez szükséges adatot tartalmaz. A szelencés nyomásmérő levegő vagy más gázhalmazállapotú anyag pozitív vagy negatív túlnyomásának mérésére használható 0/2,5 -től 0/600 mbar-ig.

Differenciál manométer

Differenciál nyomásmérő

 

A DiP1 Ch valamint a DiP ChG típusú differenciál manométerek alacsony nyomások mérésére alkalmasak (0/40 mbar-tól) magas statikus nyomás esetén (PN 40 vagy PN 100). Olyan gáz- vagy folyékony halmazállapotú anyagok mérésére használhatók, melyek a saválló acélt (1,4571) vagy a Vitont nem támadják meg.

Konzervnyomásmérő manométer

Konzervmérő manométer

Névleges méret: 63mm               Méréstartomány: -1-0; -1-0,6; -1-1,5 bar Osztálypontosság: 1,6%


Ez az adatlap a szállítható konzervmérő manométer típussal kapcsolatban minden lényeges részletet, és a megrendeléshez szükséges adatot tartalmaz. A konzervmérő manométer a konzervdobozok pozitív vagy negatív túlnyomásának mérésére használható -1-0 bar, -1-0-0,6 bar és -1-0-1,5 bar méréstartományban.

Kettős manométer

Kettős manométer 2 csőrugóval

Névleges méret: 100, 160mm    Méréstartomány: 0-0,6 bar > 0-600 bar Osztálypontosság: 1,6%


Dupla- és Differenciál-manométer 2 csőrugóval ellátott kedvező áru készülékek. Felhasználhatók két különböző nyomás mérésére a nyomáskülönbség közvetlen kijelzésével vagy anélkül.

manometer vDW

Membrános csőrugós manométer

Névleges méret: 63, 100mm    Méréstartomány: 0-2,5 bar > 0-25 bar Osztálypontosság: 1,0%


Ez az adatlap a szállítható RCh...-3vDW és RChG...vDW minden lényeges részletét és a megrendeléshez szükséges adatokat tartalmazza. Manométer (ház / csatlakozóra hegesztett) a membránnal MDM 7. .. VD8 hegesztett, hogy a szivárgás elkerülhető legyen.

vasuti nyomasmero

Egykörös vasúti manométer

Névleges méret: 63, 80, 100mm               Méréstartomány: 0-6; 0-10; 0-12 bar Osztálypontosság: 1,0% 1,6%


A nyomásmérőket vasúti járművekbe építik be, elsősorban a legfékrendszerekbe. Megfelelnek a DIN 38 030:2008 előírásainak. A műszereket rögzítő elemekkel szerelték fel a panelba építéshez, és kombinált műszerként direkt és indirekt módon is megvilágíthatóak.

Nyomásközvetítő membrán MDM7310.1vd8Manométer nyomásközvetítő membránnal


Nyomásközvetítő membránnal szerelt manométer, az élelmiszeriparban, különös higiéniát, sterilitást igénylő folyamatokban.

A 7310 vd8 O gyűrűs tömítéssel. Ezeket a nyomásközvetítő membránokat az élelmiszeriparban, a biotechnikában, a és gyógyszeriparban használják, ott, ahol a termelési folyamatok higiéniája nagyon fontos.

Kétkörös vasúti manométer

Kétkörös vasúti manométer

Névleges méret: 63, 80, 100mm               Méréstartomány: 0-6; 0-10; 0-12 bar Osztálypontosság: 1,0% 1,6%


A nyomásmérők két különböző nyomásmérésére alkalmasak, és vasúti járművekbe építik be, elsősorban a légfékrendszerekbe. Megfelelnek a DIN 38 030:2008 előírásainak. A műszereket rögzítő elemekkel szerelték fel a panelba építéshez, és kombinált műszerként direkt és indirekt módon is megvilágíthatóak.

Nyomásközvetítő membrán MDM7210vd8Manométer nyomásközvetítő membránnal

Névleges méret: 100, 160mm Méréstartomány: 0-0,6 bar > 0-400 bar Osztálypontosság: 1,6%


Nyomásközvetítő membránnal szerelt manométerek az élelmiszeriparban, különös higiéniát, sterilitást igénylő folyamatokban kerülnek felhasználásra. 

A 7210 vd8 gyártási sorozatú nyomásközvetítő membránokat az élelmiszeriparban, a biotechnikában, a vegy- és gyógyszeriparban használják, ott, ahol a termelési folyamatok higiéniája nagyon fontos.

Copyright © 2012. Minden jog fenntartva.