manometer vDW

Membrános csőrugós manométer

Névleges méret: 63, 100mm    Méréstartomány: 0-2,5 bar > 0-25 bar Osztálypontosság: 1,0%


Ez az adatlap a szállítható RCh...-3vDW és RChG...vDW minden lényeges részletét és a megrendeléshez szükséges adatokat tartalmazza. Manométer (ház / csatlakozóra hegesztett) a membránnal MDM 7. .. VD8 hegesztett, hogy a szivárgás elkerülhető legyen.

Nyomásközvetítő membrán MDM74.. típusNyomásközvetítő membrán


Nyomásközvetítő membrán, nyomásmérőkhöz, élelmiszeripari, különös higiéniát, sterilitást igénylő folyamatok méréséhez. Ez az adatlap tartalmazza a szállítható típusaink közül az MDM 7410-től az MDM 7450 típusok valamennyi lényeges információit.

Nyomásközvetítő membrán MDM7310.1vd8Manométer nyomásközvetítő membránnal


Nyomásközvetítő membránnal szerelt manométer, az élelmiszeriparban, különös higiéniát, sterilitást igénylő folyamatokban.

A 7310 vd8 O gyűrűs tömítéssel. Ezeket a nyomásközvetítő membránokat az élelmiszeriparban, a biotechnikában, a és gyógyszeriparban használják, ott, ahol a termelési folyamatok higiéniája nagyon fontos.

Manométer klór

Laprugós manométer Klór méréséhez

Névleges méret: 63mm             Méréstartomány: 0-1 bar > 0-40 bar
Osztálypontosság: 1,6%


A PsPK 63-2 típusú, függőleges laprúgóval ellátott manométereket speciálisan a klóradagoló berendezésekben történő felhasználásra fejlesztettük ki. A laprúgós alsórész a csatlakozó csappal egy darabból, acélból készült.

Nyomásközvetítő membrán MDM7210vd8Manométer nyomásközvetítő membránnal

Névleges méret: 100, 160mm Méréstartomány: 0-0,6 bar > 0-400 bar Osztálypontosság: 1,6%


Nyomásközvetítő membránnal szerelt manométerek az élelmiszeriparban, különös higiéniát, sterilitást igénylő folyamatokban kerülnek felhasználásra. 

A 7210 vd8 gyártási sorozatú nyomásközvetítő membránokat az élelmiszeriparban, a biotechnikában, a vegy- és gyógyszeriparban használják, ott, ahol a termelési folyamatok higiéniája nagyon fontos.

Laprugós manométer

Laprugós manométer

Névleges méret: 100, 160mm Méréstartomány: 0-10 mbar > 0-40 bar Osztálypontosság: 1,6%


Ez az adatlap a PCh típusú laprugós manométer minden fontos részletét és a megrendeléshez szükséges adatokat tartalmazza. A MANOTHERM katalógus 3000-es összefoglaló adatlapján részletes információkat talál a vízszintes laprugós manométerek minden szállítható típusának előnyeiről, alkalmazásáról, méréstechnikai tulajdonságairól és mérési tartományairól.

Nyomásközvetítő membrán MDM73.. típusManométer nyomásközvetítő membránnal

 

Nyomásközvetítő membránnal szerelt manométer az élelmiszeriparban, különös higiéniát, sterilitást igénylő folyamatokban

A 73. sz. gyártási sorozatú nyomásközvetítő membránokat az élelmiszeriparban, a biotechnikában, a vegy- és gyógyszeriparban használják, ott, ahol a termelési folyamatok higiéniája nagyon fontos.

Copyright © 2012. Minden jog fenntartva.