Skip to content

1990. januárjában alakultunk, és jellemző tevékenységünk a műszaki fejlesztés, ill. az általunk kifejlesztett termékek (kommunális gázkazánok, gázégők, nyomástartó edények stb.) gyártásának koordinálása volt.

A piaci helyzet változásával azonban folyamatos profilváltásra kényszerültünk. 1992-től a németországi AFRISO GmbH-tól hoztunk be telepíthető és hordozható füstgázelemző műszereket és manométereket.

Ma már kizárólag nyomás és hőmérséklet méréssel kapcsolatos készülékeket forgalmazunk.

2001. júniusától az addigi sikeres együttműködésünk eredményeként a MANOTHERM GmbH-tól megkaptuk termékeinek kizárólagos forgalmazási jogát.

Az ARMATURENBAU GmbH és a MANOTHERM Beierfeld GmbH 2018-tól, ARMANO Messtechnik GmbH név alatt működik tovább, változatlanul professzionális minőségű termékeket előállítva.

A székhely Grünhain-Beierfeldben található.

Üzemi manométereket 2016-ig a szlovákiai Prematlak, majd 2017-től a JAKO cég termékeit forgalmazzuk.

2019-től új termékekkel, az Armaturen- und Metallwerke Zöblitz GmbH által gyártott, biztonsági szelepekkel is kibővítettük a termékpalettánkat.

E három cég termékeit jelentős mennyiségben tartjuk raktáron.

Szintén új szolgáltatásként, 2018-tól légi felvételek készítését is vállaljuk. Csatornarendszerek, tetőszerkezetek távolsági vezetékek felmérése lényegesen könnyebben és gyorsabban megoldható korszerű drónjaink segítségével.

Az eredeti tevékenységünkből adódóan, a minőség mindig elsődleges szempont volt a cégünknél, még akkor is, ha ezzel bizonyos területeken piacot vesztettünk. 2001. január 1-től megszűnt a manométerek hitelesítése, de mi a továbbiakban is csak darabonként ellenőrzött és “kérésre” műbizonylattal ellátott manométert szállítunk.

Vevőink jobb kiszolgálása érdekében 2006-ban megnyitottuk kalibráló laboratóriumunkat.

2006 májusában bevezettük az EN ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszert.

Copyright © 2012. Minden jog fenntartva.